Artikel over STT in DvhN

Artikel over STT in DvhN

Op 13 september verscheen in het Dagblad van het Noorden een artikel over STT Products in de rubriek ‘Hoe maakt u het?’. In deze rubriek worden ondernemingen uit Noord-Nederland in de spotlight geplaatst.

STT Products is een high-tech metaalbewerker. Het bedrijf uit Tolbert wist in de crisis te groeien. Hoe? Directeur Menno Kooistra vertelt.

Ondernemingen blijven soms onder de radar van het grote publiek. Deze rubriek toont bedrijven waar noorderlingen mooie, opmerkelijke of onverwachte dingen maken.

Uit het artikel:

Het is er zo mooi, schoon en nieuw, dat je het idee krijgt een medisch bedrijf binnen te stappen. Dat klopt deels ook wel, want STT Products in Tolbert levert veel aan de medische industrie. Maar intussen is het ook ‘gewoon’ een industriële metaalbewerker.

,,Het was altijd al netjes hoor, maar we wilden na de verhuizing twee jaar geleden een stapje verder gaan’’, vertelt directeur Menno Kooistra terwijl hij vanaf de bovenverdieping door een groot raam de productieruimte inkijkt. ,,Als medische bedrijven hier komen om hun productieapparatuur te laten ontwikkelen voor hun steriele producten, dan wil je wel een visitekaartje afgeven natuurlijk.’’

50-image