Diverse duurtesters R&D / QC

50-image

Regelmatig maken wij duurtesters voor het testen van (eind)producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het functioneren van de motor, transmissie, knoppen, stootbestendigheid, kabelbreuk, vermogen, slijtage of uiteraard functie van het product zelf.

Duurtesters komen in allerlei formaten en opstellingen. Zo kan er gekozen worden voor een enkelvoudige test, waarbij de tool één product tegelijkertijd test, dit is handig voor steekproefsgewijs testen. Of er kan een meervoudige duurtest gemaakt worden waarmee meerdere producten tegelijkertijd worden getest, bijvoorbeeld wanneer van elk product de kwaliteit verzekerd moet zijn. Een duurtester kan ook meerdere testen uitvoeren, denk aan een duurtester voor 24 producten die tegelijkertijd op motorfunctie en slijtage worden getest.

Vaak is het noodzakelijk dat een duurtester kan worden ingezet voor verschillende (maar toch vergelijkbare) producten. Hiervoor kunnen wij speciale mallen maken welke op de duurtester worden bevestigd. Deze mallen zijn eenvoudig uitwisselbaar om een ander product te testen.

50-image