STT Universele Cel

50-image

Door het toepassen van smart engineering kunnen steeds meer onderdelen aan onze machines worden gestandaardiseerd.  Een mooi voorbeeld hiervan is onze STT Universele Cel.

Met enkele drukken op de knop is de Universele Cel volledig aan te passen aan de wensen van de klant zonder dat er nieuwe tekeningen hoeven te komen. Doordat deze cel parametrisch is, kan deze in alle formaten worden uitgevoerd.

De Universele Cel heeft een opgeruimde uitstraling. Dit komt onder andere door de manier waarop de kabels in het frame worden weggewerkt. Daarnaast zijn eventuele veiligheidstoepassingen voor het openen van de deuren al geïntegreerd in het frame.

De cel is eenvoudig op en af te bouwen, de onderdelen hoeven niet te worden gelast maar passen als een stevige puzzel in elkaar. Dit maakt het toevoegen of vervangen van onderdelen gemakkelijker.

Er zijn meerdere toepassingen denkbaar voor de STT Universele Cel. Naast een reguliere machine cel kan hij ook worden ingezet als laseromkasting. Hiervoor wordt de cel lichtdicht gemaakt en voorzien van laserglas en extra beveiliging.