Concepting

Concepting

Concepting

Concepting

Van uitdaging tot innovatieve oplossing

Heb je een mechanische uitdaging? En heb je nog geen concrete oplossing voor ogen?

Om de beste oplossing boven tafel te krijgen werken wij aan de hand van een aantal stappen. We werken verschillende concepten uit en vergelijken deze op de meest cruciale punten.

Voordat we een definitieve oplossing gaan vormgeven is het belangrijk om de wensen en eisen vast te stellen. Dit doen we samen in een inventarisatie en pre-engineeringstraject. Het resultaat van dit traject is een conceptontwerp voor de best passende oplossing voor het probleem.

Al ruim 35 jaar

Onze expertises

We hebben ons ontwikkeld op specifieke expertisegebieden:

  • Precisiepositionering
  • Microassemblage
  • Producthandling
  • High-end machinebesturing
  • Oplossingen voor in clean rooms

Onze kracht ligt in complexe automatiseringsvraagstukken waar creativiteit en innovatie een must zijn. Onze opdrachtgevers zijn vaak positief verrast door de oplossingen die wij voor ze schetsen.

icon

Wil je zelf vast aan de slag gaan met het vinden van de beste oplossing voor jullie uitdaging? In ons kennisartikel over pre-engineering lees je meer over het doen van vooronderzoek met behulp van een morfologisch overzicht en een Pugh matrix.

Onze werkwijze

Het concept staat, en nu?

Wanneer iedereen het eens is over de juiste oplossing kunnen we kijken naar de volgende stap.  Wij bij STT Products hebben de kennis, ervaring en het netwerk in huis om de voorgestelde oplossing te realiseren. Vervolgens gaan we naar de Engineeringsfase.