Inspirerende kennissessie over Kwaliteitsverhoging

Inspirerende kennissessie over Kwaliteitsverhoging

Op de kennissessie van donderdag 19 mei doken we samen met diverse gasten in het thema Kwaliteitsverhoging. De laatste jaren zien we steeds meer aandacht voor foutloos produceren. Een consistente, goede productkwaliteit is hierin essentieel.

Tijdens de kennissessie keken we naar hoe we kwaliteitsverlies tijdig kunnen signaleren voordat defecten optreden. Hierbij kwamen ook praktische stappen aan bod; hoe kunnen productiemiddelen en werkplekinrichting worden ingezet om de kwaliteit te verhogen?

Als gastspreker mochten we Bianca de Wit, Process Engineering Manager bij Enitor Primo, verwelkomen. Met haar ruime ervaring op kwaliteitsgebied vertelde zij meer over de impact van kwaliteit, de belangrijkste KPI’s, en het gebruik van verschillende verbetermethoden.

50-image
50-image

Tijdens de interactieve rondleiding langs diverse verbeteroplossingen presenteerde Meta van Essen, software developer bij XPAR Vision, diverse kwaliteitsoplossingen voor de glasindustrie welke gebruik maken van data en AI.

We sloten de middag af met een hapje en een drankje en kijken terug op een geslaagde en inspirerende kennissessie. Allen hartelijk bedankt voor hun komst en bijdrage!