Inspirerende
kennissessie
Pre-Engineering

Inspirerende kennissessie
Pre-Engineering

Tijdens de eerste kennissessie van 2024, ontvingen we een zeventien professionals uit de maakindustrie om te praten over het thema pre-engineering. Hoe ga je zelf aan de slag met een uitdaging of idee? Hoe zet je dit om in een werkbare oplossing?

De kennissessie startte met een informele lunch, waar de deelnemers de kans kregen om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Gedurende de middag was er veel tijd voor interactie, ook in kleinere groepen.

Tijdens presentaties lag de focus op de stappen die je zet binnen een succesvol pre-engineeringstraject. Anthony Kok, Research Engineer bij Quooker, deelde waardevolle inzichten over hun ervaring met pre-engineering aan de hand van een recent project. Naast de presentaties was er een brainstormoefening en een rondleiding, waarbij de deelnemers een kijkje konden nemen in de praktische toepassing van een proof-of-concept binnen een pre-engineering.

Deze kennissessie bood een unieke kans om theorie in praktijk te zien en stimuleerde levendige discussies over de implementatie van deze technieken in verschillende industriële omgevingen.

We danken de gasten voor hun bijdragen en in het bijzonder Anthony Kok voor zijn bijdrage als gastspreker! We kijken uit naar toekomstige sessies en de voortdurende uitwisseling van kennis en ervaringen binnen onze branche.

50-image