MetaalUnie Smart Manufacturing Award Districtwinnaar

MetaalUnie Smart Manufacturing Award Districtwinnaar

Op dinsdagavond 6 december 2016 is STT verkozen tot district winnaar regio Noord van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2017.

De jury, onder leiding van Jan Post, Philips Consumer Lifestyle, heeft op 6 december jl. alle inzendingen beoordeeld. Alle districtswinnaars gaan automatisch ook door naar de landelijke finale op 23 maart 2017.

“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit hem in ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst, belangrijk is voor een goed renderend bedrijf. Het wordt 23 maart tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Jan Post.

50-image

Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich met een actueel thema positief onderscheidt. Dit jaar is het thema ‘Smart Manufacturing’, oftewel slim produceren. Dat kan bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.

De Metaalunie Smart Manufacturing Award districtswinnaars zijn:

– STT Products bv, winnaar Noord

– De Cromvoirtse, winnaar Zuid-Oost

– HGG Profiling Contractors bv, winnaar Noordwest

– ITEQ Industries B.Vr., winnaar Midden

– Lentink Metaalwaren bv, winnaar Gelre

– Optiwa bv, winnaar Limburg

– PM-Bearings bv, winnaar Oost

– TBP Electronics bv, winnaar Zuid-Holland