Meten is Weten!
Geslaagde kennissessie

Meten is Weten! Geslaagde kennissessie

‘Slimme sensoren en meettechnieken’ was het thema van onze kennissessie op donderdag 20 juni 2019. Op deze informatieve en interactieve ochtend mochten we maar liefst twaalf gasten uit allerlei hoeken van de maakindustrie verwelkomen.

De ochtend werd gestart met een introductie op het onderwerp en een presentatie van onze engineers besturingstechniek over verschillende soorten sensoren en bijbehorende toepassingen. Vervolgens was er een uitgebreide rondleiding door ons pand waarbij we op verschillende plekken demonstraties kregen van de nieuwste producten op het gebied van sensoriek en meettechniek. Deze demonstraties werden mede mogelijk gemaakt door sensorfabrikant Keyence. Namens XPAR Vision, innovatieleider op vision gebied in de glasindustrie, heeft Jeroen Vincent ons meer verteld over dataverwerking en de inzet van data in het verbeteren van productieprocessen. Tot slot werd de ochtend afgesloten met een heerlijke lunch waarbij nog kennis en ervaring werden gedeeld over het thema.

Wederom was het een geslaagde kennissessie waarbij we elkaar als bedrijven in Noord-Nederland konden ontmoeten en van elkaar konden leren. We bedanken al onze gasten en kijken uit naar een volgend kennisevent!

50-image