Nieuw productieproces ontwikkelen

Nieuw product op de markt brengen

Wil je een nieuw productieproces ontwikkelen?

De ontwikkeling en lancering van een nieuw product kost veel tijd en energie. Tijdens het ontwikkelproces is het belangrijk om al in een vroeg stadium na te denken over de maakbaarheid en de productiewijze van het product.

Tijdens een proof-of-concepttraject kan de productwerking, maakbaarheid of productiewijze op een effectieve en eenvoudige manier worden bewezen. Daarnaast kunnen we je volledig ontzorgen in de ontwikkeling en realisatie van een volledige productielijn.

Onze werkwijze

Ontwikkelpartner
van A tot Z

Als productontwikkelaar zijn onze opdrachtgevers de absolute expert van het product. Als productieprocesexperts kunnen wij bouwen op deze kennis, wanneer we jou helpen om het product in productie te brengen. Onze engineers zijn vaak al betrokken vanaf de ideevorming en maken deel uit van het ontwikkelteam de opdrachtgever.

Onze kracht ligt in de combinatie van engineering en machinebouw. De uitgebreide kennis en ervaring van de benodigde disciplines: fijnmechanische werktuigbouwkunde, elektrotechniek, software en verspaning. Hiermee kunnen we je van A tot Z ontzorgen.

In 8 heldere stappen naar de oplossing
icon

Al sinds 1986 zijn wij specialist in de maakindustrie. Met onze roots in de medical device industrie hebben we veel ervaring met kritische productieprocessen in een nauwkeurige en schone omgeving.

Tegenwoordig werken wij voor veel verschillende industrieën. Wat onze opdrachtgevers gemeen hebben, is dat precisie in zekere mate een rol speelt in het productieproces, er zitten hoge kwaliteitseisen aan het product en de het gehele productieproces bestaat uit diverse complexe stappen.

Ervaringen

Tevreden opdrachtgevers

photo
De medewerking van STT is erg waardevol in onze innovatie projecten. In dit soort projecten is samenwerken, prototyping, testen, ervan leren en de volgende stappen maken in een open en eerlijke samenwerking van groot belang. Dit heeft STT op een zeer goede manier ingevuld.

Mentor Medical Systems

Fabian Akerboom, Engineering Manager
photo
Als producent van contactlenzen zijn we voortdurend op zoek naar het verbeteren, versnellen en optimaliseren van onze productieprocessen. De medewerkers van STT hebben een grote passie voor techniek en zijn voor ons de juiste partner die helpt met creatief brainstormen, het maken van testopstellingen en het realiseren van machines.

Menicon

Bert Jan Schutten, Projectleider R&D
photo
Van oudsher maken we bij Quooker onze eigen prototype gereedschappen en productiemachines. Inmiddels werken we daarbij samen met andere machinebouwers. STT is de eerste partij waarmee wij machines bouwen, die wij zelf niet snel durven te bedenken. Dit maakt het verfrissend om samen met de vindingrijke engineers van STT te werken aan onze productie uitdagingen.

Quooker Nederland

Micha Disselkoen, Manager new product development

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in elke stap van de productieketen. Bij het ontwikkelen van een nieuwe productielijn kun je hier op veel manieren rekening mee houden. Wij delen ons tips graag met je in onze kennisbank.