Over STT Products

Engineering Hightech Solutions

Wie zijn wij?

Bij STT Products ontwikkelen we op maat gemaakte, innovatieve, technische oplossingen voor de maakindustrie. Complexe projecten zoals volledige productielijnen en producthandling machines zijn onze specialiteit. We zoeken altijd naar de beste oplossing, samen met de opdrachtgever. Onze passie ligt bij de technologie.

video thumb

Over STT Products

Passie voor technologie en innovatie

50-image

Fabrikanten in de maakindustrie hebben in toenemende mate te maken met veranderingen die van invloed zijn op het productieproces. Meer vraag naar flexibiliteit, tekort aan technisch personeel en behoefte aan duurzame productiewijzen maken dat er optimale efficiency en volledige automatisering nodig zijn.

Sinds 1986 bedenken en realiseren wij op maat gemaakte, hightech oplossingen voor de maakindustrie. Als bedrijf onderscheiden wij ons met het vermogen om continu en bij elk proces mee te denken met onze opdrachtgevers. Ons hart gaat sneller kloppen van complexe vraagstukken die om een innovatieve oplossing vragen.

Ons team bestaat uit 40 enthousiaste vakmensen. Ervaren innovatie experts, ingenieurs, verspaners en mechanici met creativiteit en kennis van werktuigbouwkunde, elektro- en besturingstechniek, software en fijnmechanica. We doen alles in-huis; van ideevorming tot turn-key implementatie. Dat maakt ons flexibel en geeft veel inzicht in de maakbaarheid van onze ideeën.

Onze klanten zijn grote namen uit de maakindustrie die complexe uitdagingen kennen in hun productieprocessen.

 

Missie

Wie zijn wij

Wij helpen de maakindustrie verder door waardevolle, unieke oplossingen te leveren. Deze oplossingen komen voort uit onze passie voor technologie en ons enthousiasme om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons doel is het versterken van de concurrentiepositie van onze klanten door het verbeteren van de product-kostprijs, productiecapaciteit, flexibiliteit, duurzaamheid, mens-onafhankelijkheid en veiligheid.

Visie

Waar gaan wij voor

Ons hart klopt voor technologie en fijnmechanica. We zijn innovatief en nieuwsgierig en geloven in de kracht van de combinatie tussen engineering en realisatie. Zowel voor het ontzorgen van de klant als het plezier voor onszelf. Hierin hebben we de ambitie om verder te groeien en onze klanten nog beter te bedienen.

Samenwerkingsverbanden

Nauwe samenwerking tussen verschillende partners vergroot de kansen en mogelijkheden. STT Products is aangesloten bij diverse (Noord-)Nederlandse initiatieven zoals de Smart Industry Hub Noord (SIH Noord) en de Noordelijk ProductiviteitsAlliantie (NPAL)

Neem contact op

Wil je ook geholpen worden met unieke oplossingen en high-end maatwerk?