STT op Main Industry 2019

STT op Main Industry 2019

Op 27 en 28 maart 2019 was STT Products te vinden op de Main Industry vakbeurs voor Smart Manufacturing. Met onze grote stand en twee robotcellen trokken we zeker de aandacht van de bezoeker. We hebben veel bezoekers mogen begroeten en verteld over ons bedrijf en onze werkwijze.

De beurs was merkbaar toegespitst op de Noord-Nederlandse industrie, diverse relaties uit de regio hebben ons opgezocht om even bij te praten. Ook het Regions of Smart Factories (RoSF) cluster, waar STT ook aan deelneemt, was goed vertegenwoordigd op de beurs.

Op onze stand was de BlankRobot te bewonderen, deze nauwkeurige smeerrobot voor de glasindustrie hebben wij ontwikkeld in opdracht van het Groningse bedrijf XPAR Vision. Naast de uiteindelijke robot was ook het prototype ervan te zien. Via een groot tv scherm konden de bezoekers het gehele ontwerp van deze robotopstelling in ons CAD programma Inventor bekijken. Op deze manier was het volledige ontwikkelingsproces van idee tot oplossing zichtbaar.

Wij kijken terug op twee geslaagde beursdagen en willen alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun interesse. STT Products heeft zichzelf weer goed op de kaart gezet in de Noord-Nederlandse (maak)industrie!

50-image